Vibrator er både til enkelt og fællesleg

By:

Hvis du tror, at en vibrator er noget, som kvinden bruger som en erstatning for en penis, så tager du fejl, for kvinder – der generelt er mere åbne til at snakke om sex, end mænd er – er gode til at finde frem til det rette udstyr og de rette værktøjer, der kan yde dem bedst stimulering.

Og så kan en vibrator sagtens gøre det ud for den seksuelle akt med en anden fysisk person, om det er en mand eller kvinde.

Ofte indgår vibratoren også som en del af sexakten, fordi den tilføjer lidt ekstra udover den seksuelle leg med ens partner, for kvinden har lært at bruge vibratoren til perfektion og stimulere lige dér, hvor det kilder bedst.

Eller man kan bede partneren om at stimulere en med vibratoren og nyde det uventede og spændingen derved.

Endvidere udfolder mulighederne sig for at seksuel udfoldelse, når man tager en vibrator med ind i soveværelset. For så kan man lige pludselig benytte dobbeltpenetration fra for eksempel penis fra manden og en vibrator, eller en anden kvinde kan bruge en strapon, mens man selv bruger vibratoren.

Husk i begge sammenhænge at bruge den rette form for glidecreme dertil.

Det imponerende ved udvalget af vibratorer er også, at udviklingen hele tiden forandrer sig, og at der findes utallige varianter af vibratorer, der veksler fra de helt naturtro til de helt overvældende, hvis lige aldrig er set i den virkelig verden før.

Og da ikke to personer ens med ens seksualitet, kan det blive en stor opgave i sig selv at finde den rette vibrator, og måske skal de udskiftes løbende, som ens krop og sexlyst forandrer sig.

Slutteligt vil vi lige understrege, at siden det er stort set er videnskabeligt bevist, at manden også har et stimulationspunkt i endetarmen, så kan det måske svare sig at bruge en vibrator til dette for manden eller via en butt-plug.

Posted in: vibrator