Ses du med dem fra kurset privat?

06 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Så har du fundet dig et spændende kursus på https://www.4d.dk/ , og der er heldigvis også andre kursusdeltagere.

Selvom det kunne have været sejt at modtage eneundervisning, så er det ikke dét, som du forbinder med et kursus, og så kan du heller ikke lide at være i centrum på den måde – det er lidt ligesom at være til eksamen konstant, og det bryder du dig ikke om.

Det er jo rart, at der er nogle andre, som man kan lave opgaver sammen med, men selv hvis det ikke kommer på tale, så er det rart at høre, hvordan de oplever undervisningen, og de kan se tingene fra en anden vinkel, som man ikke selv ville have gjort det, og det kan give en et nyt syn på kurset på den gode måde.

Hvis man så også er en person, som der har en fast rutine med sit familieliv og alt det andet, så er der også en anden fordel ved andre kursister.

Kurser

Man får måske nye venner på et kursus

For hvis man har en familie, et fast arbejde og meget andet, så begår man sig som regel med den samme omgangskreds, og det er ikke så tit, man møder andre mennesker.

På et kursus er man jo alene – sammen med de andre.

Det vil sige, at der ikke er krav eller forventninger fra familie og kollegaer, så man kan bare være sig selv.

Det er dermed et afbræk fra ens vante rutiner, og her møder man nogle nye ansigter, og det er ellers ikke så tit, der sker længere, for det skete mere, da man var yngre og stadig gik i byen.

Nu har man så mulighed for at lære nogle nye mennesker at kende, og det er takket være det her kursus, så man eventuelt også kan ses med dem privat, så man lærer dem endnu bedre at kende.

Flere Nyheder