Sådan forbereder du dig på en gulvslibning

19 januar 2020 Silje Hansen
Sådan forbereder du dig på en gulvslibning

Hvis du overvejer at genopfriske dine trægulve fra misfarvninger og mærker, kan du med fordel få udført en professionel gulvafslibning. Her vil dit gulv komme til sin ret ved at være skinnende og flot. Det er utroligt indbydende at se på, når man træder ind i et rum. Når du skal finde den rette fagmand til at udføre slibning af gulv i København, er det vigtigt at vælge en der har et godt ry i branchen samt har fået gode ratings og kundeanmeldelser fra tidligere kunder. 

Sådan forbereder du dig på at din gulvsliber kommer:

Først og fremmest er det en stor fordel at du har støvsuget og vasket dit gulv, så der ikke lidt støv eller andre partikler på gulvet som kan være til gene for gulvafslibningen. Dermed får du også klart det bedste resultat og sparer også tid på at gulvsliberen skal støvsuge og gøre klar til gulvafslibning. Her er det en fordel både at støvsuge gulvet, hvorefter du fejer gulvet i hjørnerne med en kost. Dermed er du sikker på at du har været omkring alle hjørner, hvor ikke altid støvsugeren kan komme til.

Det er altid en fordel at flytte dine værdifulde møbler væk fra rummet, da det kan efterlade støv og snavs efter arbejdet, selvom det er noget gulvsliberen tager hensyn til. Det er desværre ikke alle møbler som kan flyttes som reoler, kommoder eller en tung sofa. Her kan du dække disse møbler ind i plast, så der ikke lægger sig et lag af støv.

Sidst men ikke mindst er det væsentligt at aftale et fast tidspunkt med gulvsliberen. Dermed står du ikke og venter forgæves eller skal sætte hele din dag på hold. Det betyder, at du kan lave en overlevering af nøgler eller kan lukke gulvsliberen ind i boligen, hvorfor du kan komme videre med dagen. 

Flere Nyheder