Sådan finder du en god og billig bolig

04 juni 2020 Lotte Hindsberg

Er du boligsøgende og leder efter en ny lejlighed kan du med fordel droppe at lede i storbyerne, hvor det ofte er både svært at finde en bolig, men også er dyrt. Er du derimod villig til at flytte ud af byen og til provinsen vil du opdage at ikke alene får du meget mere for dine penge, men det er også langt lettere at finde et sted at bo.

En ledig bolig i Rebild er f.eks. både langt nemmere at få og vil koste mindre end en bolig i Aalborg centrum. Det giver dig mulighed for enten at gå ned i tid arbejdsmæssigt eller du kan bruge tid på ting du finder langt sjovere end at betale husleje.

Få flere fordele ved at flytte

Mange tror at det er svært at finde et arbejde i provinsen eller også skal de bruge timer på at pendle og dermed mindskes de fordele der er ved at flytte. Det ved kommunerne og derfor arbejder de målrettet på at bringe virksomheder og borgere tættere sammen. Det har den ekstra fordel, at det også få virksomheder, der ellers også tøver med at flytte, fordi de frygter at de ikke kan tiltrække kvalificeret arbejdskraft til også at flytte til nye og billigere lokaler i området. 

Det har den sideeffekt, at det også for boligselskaberne bliver langt nemmere at udleje deres boliger i området. Så for alle partnere er det en ren win-win situation.

Har du børn er der også mange fordele ved en flytning. Ofte har daginstitutionerne og SFO en langt højere personale normering end hvad men ellers finder i storbyerne. Skolerne er også ofte langt nyere og mindre slidte og vil ikke have gamle atlas fra før anden verdenskrig hængende. Har man brug for hjælp, vil de tilbud der kommer fra kommunens side også ofte være langt bedere.

Flere Nyheder