Lad dit malerfirma i Gladsaxe hjælpe med at male dine vægge

18 december 2019 Astrid Pedersen
Lad dit malerfirma i Gladsaxe hjælpe med at male dine vægge

Er du træt af at kigge på dit falmede tapet, eller er malingen på dine vægge begyndt at skalle af? Kunne du godt leve foruden det glasvæv eller savsmulds tapet, som i årevis har prydet væggene i dit hus eller i din lejlighed? Eller skal der bare nye farver ind i din bolig, så dine vægge kommer til at matche resten af dit decor?

Så burde du overveje at få et professionelt malerfirma på sagen. Du kan nemlig godt selv smøre lidt maling ud over de lodrette overflader – men det er langt fra sikkert, at resultatet bliver som du havde tænkt dig. Malerarbejde er nemlig andet og mere end at påføre farve. Og det vil du hurtigt finde ud af, så snart du er kommet i gang.

Få professionel assistance til dit malerarbejde – det vil du ikke fortryde

For det første skal en væg, som skal males, som minimum slibes grundigt med sandpapir og dernæst påføres primer i form af Microdispers eller blåt vand, som det også kaldes. Dette trin er nødvendigt for at få malingen til at binde til væggen. Undlader du denne procedure, vil malingen løbe, og i løbet af ret kort tid med stor sandsyndlighed begynde at skalle af.

For det andet er det meget lidt sandsynligt, at dine vægge kan nøjes med et enkelt lag maling. Hvis malingen skal dække ordentligt, skal du male flere gange. For det tredje kan du ikke forvente et pænt resultat, hvis du maler eller tapetserer oven på eksisterende tapet eller væv. Dette betyder, at du skal i gang med at hive tapet eller væv ned fra væggene. Og så kigger på du på et meget tidskrævende og slidsomt projekt.

I stedet kan du overlade opgaven til en professionel maler fra dit malerfirma i Gladsaxe – klik ind på Malerkanonen.dk og få et godt tilbud.

Flere Nyheder