Hvorfor få lavet et tandimplantat?

07 marts 2020 Cecilie Mortensen
Hvorfor få lavet et tandimplantat?

Når man står til at skulle til tandlægen, så kan årsagerne være mange til, at man henvender sig. Hvis det dog skyldes, at der skal indsættes et tandimplantat, så er det om noget vigtigt, at man kommer ind til en dygtig tandlæge. Men hvad kan skyldes, at der er behov for at få et tandimplantat? 

Grunde til at få lavet et tandimplantat

Selvom det ligger i ordet, så er et implantat en god erstatning, hvis du mangler en eller flere tænder. Hvis du mangler en tand et synligt sted, når du smiler, så kan et implantat være en god løsning. Især hvis det er noget, som har generet dig, at man kunne se. Derudover er der også meget praktisk i at få et implantat. Det kan nemlig også hjælpe dig på vej til, at det bliver nemmere at tygge og spise mad. 

Derfor er det vigtigt at finde en dygtig tandlæge

Når man får indsat et implantat, så foregår det under lokalbedøvelse. Her går man ind og indsætter en lille titaniumskrue i kæbebenet. På den måde har man et element, som fungerer som en tandrod. Når dette først engang er helet, så skal der efterfølgende sættes en porcelænskrone eller bro på. 

Hvis du ønsker hjælp til et tandimplantat i Århus, så kan du starte med at undersøge de lokale tandlæger, der findes. Herefter kan det være en fordel, at du får lavet et overslag på det arbejde, som tandlægen skal lave. På den måde har du en fornemmelse af, hvad det vil koste dig at få lavet et eller flere implantater. Allerede når du har denne dialog med tandlægen får du også en fornemmelse af, hvor gode de er til at rådgive og vejlede dig. Det kan nemlig være ekstra betryggende, hvis man skal ligge i tandlægestolen i lidt tid. 

 

 

 

Flere Nyheder