Hvad koster en ny træterrasse?

29 januar 2020 Lotte Hindsberg
Hvad koster en ny træterrasse?

Forestil dig at du til sommer sidder på din nye træterrasse og nyder et godt måltid mad sammen med familien og vennerne. Ikke dårligt. En træterrasse kan bygges for få midler, hvis du selv kan gøre det og vælger noget billigt imprægneret træ. Du skal dog i det tilfælde være opmærksom på at det efter få år vil være nødvendigt at skulle udskifte nogle af pladerne og der er en del vedligeholdelse. Alternativt kan du også vælge en lidt dyrere løsning og højere kvalitet. Alt efter hvad du har råd til. Du kan læse mere om hvad en terrasse koster på https://www.kun-terrasser.dk/priser

Få råd og vejledning af en erfaren håndværker

Inden du gør drømmen om en terrasse til virkelighed, anbefales det at du får råd af en erfaren håndværker. Det behøver ikke være dyrt. Snare tværtimod. En håndværker kan på den lange bane spare dig for mange penge og frustration, fordi han qua sin erfaring vil kunne se muligheder og begrænsninger du ikke ville have opdaget. Det kan f.eks. være valg af materialer, skal du vælge at få en overdækket terrasse. Hvorfor er denne type træ bedre end dette og hvad vil du skulle forvente at sætte af til vedligeholdelse. 

Vedligeholdelse er vigtigt

Din terrasses levetid afhænger af materialevalg, samt hvor god du er til at vedligeholde den. Derfor sæt regelmæssigt tid af til at gennemgå den grundigt og sikre dig at ikke mangler maling og at der er planker der skal skiftes. Det behøver ikke være et kæmpe tidskrævende job, hvis det bliver gjort regelmæssigt. Ved at sikre at terrassen har et beskyttende lag maling, er det nemmere at slippe af med grønne glatte alger der ikke pynter. Vær forsigtig med at bruge en højtryksrenser til at rengøre træet, da det kan ødelægge træværket. En svamp og knofedt anbefales.

Flere Nyheder