Gulvafhøvling i Skanderborg ved professionel gulvmand

02 maj 2019 Astrid Pedersen
Gulvafhøvling i Skanderborg ved professionel gulvmand

Når et trægulv har fået så dybe og graverende skader, at det ikke kan rettes op ved en gulvafslibning, er en gulvafhøvling for det meste en oplagt mulighed. Du bør få fat på en professionel gulvmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med denne opgave.

Hvordan foregår en professionel gulvafhøvling?

Det første, der sker, når du har taget kontakt til en gulvmand, er, at han tager dit trægulv i øjesyn. Det er vigtigt at få fastslået, hvorvidt trægulvet kan tåle en afhøvling. Trægulvets tykkelse og skadernes omfang afgør, hvor meget – eller lidt – der skal fjernes fra træværkets overflade, førend det ønskede jævne og ensartede resultat kan opnås. Dette er en erfaren gulvmand ekspert i at vurdere – og det er vigtigt, at du tager denne vurdering alvorligt.

Hvis en faglært håndværker fortæller dig, at gulvet ikke kan høvles længere ned, bør du respektere denne vurdering, og leve med skaderne. Forsøger du selv at afhøvle dit trægulv på trods af gulvmandens anvisninger, kan du forårsage endnu mere alvorlige skader på træværket, hvilket i sidste ende kan betyde, at du må kassere hele gulvet.

Vurderer gulvmanden, at gulvet kan tåle en gulvafhøvling, vil dette foregå under hensyntagen til gulvets type og beskaffenhed. En maskine til gulvafhøvling er et stykke apparatur, som skal betjenes af en fagperson med et vist håndelag – endnu en god grund til, at du ikke selv bør kaste dig ud i opgaven. Maskinen er forsynet med en valse, hvorpå der er monteret små knive, som skræller det øverste lag af trægulvet. På den måde udlignes buler og niveau forskelle. Bagefter får gulvet en gulvafslibning, og dernæst en efterbehandling, som har til formål at pleje og beskytte træværket.

Med en professionel gulvmand er du garanteret det optimale resultat af din gulvafhøvling. Kig ind på gkservice.dk og få et godt tilbud på en billig gulvafhøvling og efterfølgende behandling

Flere Nyheder