Guide til at vælge det rette flyttefirma i Nordsjælland

10 september 2020 Silje Hansen

Har du fundet en ny bolig privat eller står I som virksomhed og skal flytte i større lokaler, nyt kontor eller har I fundet en ny lagerhal, så er næste skridt, hvordan flytningen skal foregå? Der er uden tvivl en masse praktiske ærinder som skal klares, når man skal flytte. Det er derfor en administrativ og tidskrævende opgave, som de færreste måske har tiden eller kapaciteten til.

Som privat person kan du have nok at se til med arbejde, børn og andre aktiviteter, som gør det svære at overskue en flytning. Som virksomhed kan det være dyrt at holde butikken eller virksomheden lukket pga. flytning eller at bruge medarbejdernes arbejdskraft på at flytte. Derfor vælger de fleste at hyre et professionel flyttefirma. 

Hvilket flyttefirma skal du vælge?

Når du skal vælge et flyttefirma, kan det for mange være en jungle at navigere rundt i. Der er flere om buddet i de forskellige byer og områder, hvilket gør det svære at skelne mellem. Der er naturligvis forskel både i kvaliteten af det arbejde der bliver udført samt, hvad det vil koste at vælge de forskellige flyttefirmaer.

Her er det en fordel at indhente flere tilbud på den samme opgave, så du har en god indikation af prisniveauet for opgaven. For at gøre det mere relevant bør du også indsnævre søgningen efter den by, som du bor i eller skal flytte hen til. Det er oftest både smartere og billigere for dig.

Hvis du har svært ved at vælge et pålideligt og kompetent flyttefirma, kan du læse nogle af de kundeanmeldelser der måtte være at finde på firmaets hjemmeside eller Trustpilot. Det giver som regel en god indikation af, hvad du kan forvente af samarbejdet og serviceniveauet.

Et godt og billigt flyttefirma i Nordsjælland

Vi kan varmt anbefale Nordflyt.dk, som tilbyde skarpe priser på alle slags flytteopgaver samt opbevaring af dine møbler.

Flere Nyheder