Få de flotteste gardiner med din gardinbus i København

25 januar 2020 Astrid Pedersen
Få de flotteste gardiner med din gardinbus i København

Overvejer du nye gardiner til din stue – enten fordi de gamle ikke længere passer i stilen, eller fordi de er slidte? Skal soveværelset udstyres med mørklægnings gardiner, som passer perfekt til vinduets ramme? Eller har du forelsket dig i en bestemt type persienner, som ville klæde vinduerne i dit kontor? Så kan du altid kontakte Gardinbus.nu.

Med Gardinbus.nu får du ikke alene gardiner og andre former for afskærmning i den højeste kvalitet – du får også målt samtlige vinduer op og fremstillet dine gardiner så de passer dertil. Og så rykker Gardinbus.nu gerne ud og monterer dine nye gardiner, persienner, lamel gardiner eller foldegardiner.

Kører Gardinbus.nu også i København?

Er du bosiddende i København eller på Frederiksberg, kan du sagtens benytte dig af Gardinbus.nu’s services og produkter. Du kan kontakte Gardinbus.nu via den online web formular, eller på email eller telefon, og aftale hvornår den lille bus med gardin prøver skal komme forbi dit hus eller din lejlighed.

Når du får besøg af Gardinbus.nu, kan du med det samme få lov at beslutte, hvilken type gardiner du ønsker. Så kan du prøve gardinet i det rum, hvor det skal hænge. De dygtige medarbejdere fra Gardinbus.nu sørger for at tage nøjagtige mål af dine vinduer, således at gardinerne kan blive fremstillet med perfekt pasform. Og når gardinerne er færdige, kommer Gardinbus.nu atter forbi for at montere dem.

Hvad koster det at få Gardinbus.nu på besøg?

Besøg af Gardinbus.nu inklusive opmåling og rådgivning er 100% gratis for dig. Du kan også få lavet et uforpligtende tilbud på den ønskede vare helt uden beregning. Og så behøver du ikke at tage stilling med det samme, men kan kontakte Gardinbus.nu, hvis du ønsker at benytte dig af pågældende tilbud om fremstilling og opsætning af gardiner.

Du kan læse meget mere om Gardinbus.nu på hjemmesiden https://gardinbus.nu/sjaelland/gardinbussen-koebenhavn/ 

Flere Nyheder