En seo-venlig hjemmeside er en mobilvenlig hjemmeside

By:

Danskerne bruger i højere og højere grad deres mobiltelefoner, når de søger på nettet, og når de handler varer. Det er derfor vigtigt, at din hjemmeside er optimeret til mobiltelefon, så du er sikker på, at du ikke går glip af nogen kunder på den måde. Derudover er mobilvenlighed også meget vigtigt for, hvor højt op du kommer i en søgning på Google. Siden april 2015 har det nemlig været noget, som søgemaskinen så på, når den skulle ranke hjemmesiderne i en søgning. Det er derfor bestemt ikke lige meget, at din hjemmeside ikke fungerer på mobilen. 

Du har flere muligheder, hvis du har en hjemmeside, der ikke er mobilvenlig. Du kan hyre en udvikler, der kan hjælpe med at gøre den mobilvenlig, så den kan ses på flere platforme. Du kan også overveje at få lavet en helt ny hjemmeside. Begge dele vil være et stort arbejde, men er det hele værd i det lange løb, hvor det handler om at komme højest muligt op i en søgning på Google. 

Mobilvenlighed er bare en af de seo cases, du kan læse om i guiden om seo fra det danske firma Klikko. De har stor erfaring med at hjælpe virksomheder til at nå en god placering i Google, og de deler gerne ud af alle deres råd, så du selv kan stå for at gå gjort noget ved din side.

For udover mobilvenligheden af din side kan der også være en række andre ting, som du bør se på på din side, der kan give dig en højere placering på Google. Det kan for eksempel være at sørge for at komprimere dine billeder, så din side ikke er for lang tid om at blive indlæst og at sørge for ikke at have sider, der ikke fører nogen vegne hen. Det er også noget, der vil trække ned i en søgning.  

Posted in: seo cases