Derfor skal du vælge en autoriseret elektriker

14 juni 2020 Silje Hansen

For at du som autoriseret elektriker må udføre opgaver eller arbejde i dag, kræver det at du har gennemført uddannelsen, hvor der både er teori og praktik. Herefter skal du have tildelt en autorisation af tilsynsmyndighederne, som løbende skal fornyes. Når du har denne autorisation må du udføre el arbejde på vegne af en virksomhed. Det er for at sikre at kvaliteten af det arbejde, der bliver udført er højt samt at man har den nyeste viden.

Hvad kan en elektriker hjælpe med?

En elektriker kan dermed hjælpe med flere forskellige opgaver for både private og virksomheder. Det er alt fra de små opgaver til de større byggeprojekter. Når du derfor skal have trukket el ind i din bolig, installeret nye el-artikler eller have hængt en lampe op, kan du med fordel kontakte en autoriseret elektriker. Du skal dog være opmærksom på at der er visse opgaver, som kun må udføres af en autoriseret elektriker. Det er vigtigt at forholde sig til, da det ellers vil blive betragtet som en ulovlig installation i hjemmet. Det kan i værste fald betyde, at hvis der opstår en brand, skade eller ulykke, som kan forbindes til den ulovlige installation, vil forsikringen ikke dække de skader der er forekommet, da det er en ulovlig installation.

Sådan finder du en kompetent elektriker

Der er som regel flere elektriker i de større byer. Det kan derfor være en fordel at undersøge markedet inden du takker ja til et tilbud. Det kan være svært at finde priser, hvorfor du i første omgang bør finde en autoriseret elektriker, der er pålidelig og som har et godt ry i byen.

Vi har blandt andet undersøgt markedet i Aarhus og omegn. Vi har lagt vægt på god service, fair priser og et solidt arbejde. Her kan vi give de varmeste anbefalinger til at du bør kontakte eller overveje http://www.rosborg.dk/

 

Flere Nyheder